Tarkoitukseni on jo pidemmän aikaa ollut aloittaa tämä blogi. Ruokia on tehty, kuvia otettu ja niin edelleen. Jotenkin itse julkaisuhomma on aina jäänyt. Näin ollen ensimmäinen postaukseni onkin sitten aivan eri aiheesta, kuin ajattelin.



Tänään tuli nimittäin pistettyä melkoisesti vihanneksia ja kukkia kasvamaan. Olen pitkin kevättä ostanut erilaisia siemeniä, jotka on tuossa jonkin aikaa odottaneet multiin laittoa. Tänään oli sitten vihdoin aikaa (kun kandintyötä olisi pitänyt tehdä, kummasti silloin aina tekee mieli tehdä kaikkia rästihommia :).





Huhtikuussa laittamani chilit (kahta eri unkarilaista chiliä, kaupan versiota ja itse unkarista hakemiani), oreganot, unikot ja sitruunat ovat päässeet hyvään alkuun. Uutena kasvamassa on mm. herneitä, minttua (joka ei aiemmin lähtenyt ollenkaan liikkeelle), jääsalaattia, ruiskaunokkeja ja toisia unikkoja. Niin ja retiisejä! Retiisit tosin täytynee jossain vaiheessa siirtää syvempään astiaan. Kun vielä parvekkeen saisi siivottua ja laitettua nätiksi, voisi siirtää kasvit ulos. Ruiskaunokin siemenet olivat kyllä ovelan näköisiä:








  --reli